Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Uppstallning


Privatryttare

Utöver den ridskoleverksamhet som vi driver på Motala Ryttarförening så har vi även privatboxar som hyrs ut. Som privatryttare hos oss får du tillgång till hela anläggningen ikl. uppvärmt ridhus samt stall, spolspilta med varmvaten året runt, fina ridvägar mm. 

Vi har tre duktiga instruktörer att rida lektion för och ibland gästas vi av andra tränare. För dig som gillar att tävla har vi lag i både hoppning och dressyr. 

Utöver detta kan vi garantera er en gemenskap utöver det vanliga och en förening som alltid jobbar med hästens välbefinannde i centrum!

 

Privatstallet 

Privatstallet består av 14 boxar och är beläget i den norra stallgången samt 2 boxar i en av ridskolegångarna. Alla boxar är stora och luftiga, alla har minst en vattenkopp och de flesta har egna fönster. 

Intill privatstallen finns 2 skåprum med stora skåp för förvaring. Privatryttarna här även en egen sadelkammare för sadel och träns. 

Intill ridhuset finns tvättstuga samt torkrum för täcken.

 

Är du intresserad av stallplats hos oss eller har övriga frågor går det bra att maila styrelsen på This is a mailto link. För tillfället finns inga lediga platser men man får gärna skriva upp sig på intresselistan om en plats skulle bli ledig. 

Uppdaterad: 08 OKT 2016 14:01 Skribent: Paulina Jonsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Terminsdatum:

VT22: 2/1-3/7

HT22: 1/8-22/12

Swish: 123 338 30 80


Mixum AB - Bröderna Franzén
 

Granngården

hooks-logo.jpg

finablomster.png

godisjäten logo.png

Colorama-logga.jpg

maskincity.png

ica_supermarket.png

clabris.png

Agria_Logo_SVE_RGB.jpg

Sharpman

Sisu Idrottsutbildarna

  

 

 

Postadress:
Motala RF - Ridsport
Medevivägen 104
59150 Motala

Kontakt:
Tel: 0141234700
E-post: styrelsen@motalarf.c...